Krétakör vita-fórum PP

2014. 03. 28. 13:17 - Átlátszó Oktatás

A Krétakör szervezésében vitafórumra látogatunk a Trafóba, ahol az LMP,  a baloldali Összefogás és a Jobbik ifjúsági szervezetei képviseltetik magukat. A Fidesz-KDNP távol marad a rendezvénytől.

A közvetítés hivatalosan 16:00-kor kezdődik, a vitára közönség előtt fog sor kerülni. A közönségnek is aktív szerepet kívánnak adni a szervezők a vitában, így kérdéseikkel, hozzászólásaikkal ők maguk is közvetlenül képviselhetik nézeteiket, tehetnek fel kérdéseket.

Amennyiben kérdezne, rajtunk keresztül megteheti, hozzászólás formájában.


Live streaming video by Ustream



A vita során először a személyes ambíciókról lesz szó, összefüggésben a magyar lakosság (és főként az ifjúsági generációk) apolitikus attitűdjével.

Ezt követően három jelentősebb közpolitikai kérdéscsoportot kívánnak tárgyalni.

Ezek sorrendben:

1)     szegénység/társadalmi mobilitás

2)     oktatásügy (köz- illetve felsőoktatás is)

3)     megosztottság/közös haza

A vita záróblokkjában – amennyiben időben nem következik be csúszás – a közös haza kérdését továbbgondolva, arra kerül kísérlet, hogy megfogalmazzák, mivé lehet 25 éves távlatban hazánk, Magyarország.

Békési Fanó és Unyatyinszki György szerkesztők jelentkeznek majd a helyszínről.

Tartsanak velünk a Twitter híráradatunkon keresztül!

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr235875452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása