Pénteken konferenciázunk az ELTE-n

2014. 04. 21. 12:16 - GSzD

Címkék: felsőoktatás elte

Az ELTE szervezett egy konferenciát "Az egyetem társadalmi percepciója" címmel, amire az Átlátszó Oktatást is meghívta Fábri György kommunikációs rektorhelyettes. Mi pedig örömmel éltünk a lehetőséggel. Péntek este gyertek el a születésnapunkra is!

A "Média és egyetem – kerekasztal-beszélgetés a nyomtatott, elektronikus és közösségi média szereplőivel" című szekcióban beszélgetünk majd a HVG-s Riba Istvánnal (és talán másokkal is) Fábri moderációja mellett. Délelőtt előadások lesznek, ebéd után pedig kerekasztal-beszélgetések. Mi 12:45-tól 13:45-ig fogunk társalogni az ELTE PPK Aulájában, itt.

Van Facebook-esemény és honlap is a konferenciáról, gyertek el! A képen a konferencia apropóját adó kutatásból készült egyik grafikon látható.

A konferencia után, este pedig mindenkit várunk a szülinapi bulinkon, a Müsziben!

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr66055961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása