1000 kréta + 80 táblafilc a Sztehlo Gimnáziumnak a Szabad Oktatást csoporttól

2014. 06. 09. 08:00 - Prinz Dániel

Címkék: hirek közoktatás

Újabb iskolának adott krétát a Szabad Oktatást csoport. A Sztehlo Gábor Evangélikus Gimnáziumnak 1000 krétát és 80 táblafilcet adományoztak. Az iskolák maguk kérik a csoport segítségét.

 

Korábban már volt nálunk szó a Szabad Oktatást csoport által kezdeményezett segítségnyújtási akcióról, amelynek során a csoport középiskolás aktivistái tanszereket visznek az oktatási kormányzat által tanszerhiányosan hagyott iskolákba, hogy támogassák őket, illetve felhívják a figyelmet arra, hogy ,,a közoktatás intézményei nem kapnak elegendő támogatást és nincsenek biztosítva a megfelelő feltételek a tanításhoz". 

 Facebook-oldaluk szerint eddig 22 iskola kért támogatást, és 5 iskolába sikerült eljutniuk. Őszig ez volt az utolsó akciójuk, de az új tanévben szeretnének majd vidékre is eljutni, ha lesz rá elég forrásuk. Három pénzügyi forrásuk van: a saját pénzük, a Humán Platform támogatása és az adjukossze.hu crowdfunding oldalon összegyűjtött adományok.

Disclaimer: az akció egyik kezdeményezője Gyetvai Viktor, aki az Átlátszó Oktatás szerzője is

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr976288694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztapista 2014.06.09. 15:37:18

Állítólag ők vették az EMMI-nek a lapátot is, amelyre Hoffmann Rózsikát tették.

Köszönjük!

Közösségek

süti beállítások módosítása