Élő videós tájékoztató a Gyakornoki Programról

2015. 02. 01. 21:46 - GSzD

Pénteken délután háromkor élő videós tájékoztatót tartunk a Gyakornoki Programról. A beszélgetéshez bárki csatlakozhat, a feltett kérdésekre pedig válaszolunk. Ne feledjétek, a jelentkezési határidő február 15!

Február 6-án, pénteken délután 15:00 órakor élő, videós tájékoztatót tartunk a YouTube-on, ahol összefoglaljuk a gyakornoki programmal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, illetve válaszolunk a kérdésekre is.

A beszélgetést a YouTube-on, egy később megadott linken lehet majd követni, kérdéseket pedig emailen (az atlatszooktatas@gmail.com címen), vagy a videó mellett kommentben lehet majd feltenni. Az emailes kérdéseket már a beszélgetés kezdete előtt, most is várjuk, így még felkészültebben tudunk válaszolni rájuk.

Tehát a lényeg: február 6, péntek délután 15:00 óra.

A videós beszélgetés linkjét a Facebookon és a blogon is terjesztjük! Kérdések ide: atlatszooktatas@gmail.com.

A program felhívása és a részletes pályázati kiírás itt érhető el. A nem budapesti jelentkezőknek olcsó kollégiumi szállást tudunk biztosítani, reméljük így még többek számára lesz elérhető a program.

Az eredeti kiírást egy kicsit módosítottuk: eredetileg azt írtuk, hogy a második felvételi forduló, a szóbeli beszélgetés Budapesten lesz megtartva. Ezt úgy módosítottuk, hogy a budapesti személyes találkozót skype-os vagy Google Hangoutos videokonferenciával is helyettesíteni lehet. Így a felvételi beszélgetés miatt senkinek sem kell Budapestre utaznia. A beszélgetés ideje nem változik és természetesen nem teszünk különbséget a jelentkezők között aszerint, hogy kivel beszélgettünk személyesen, és kivel az interneten keresztül.

A jelentkezési határidő változatlanul február 15!

10914901_10205428296937658_8808418895039146747_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr107124823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása