A söralátét megette az Átlátszó Oktatás bevételeinek 39 százalékát

2015. 02. 25. 00:06 - Prinz Dániel

hirdetesek.jpg

,,Egyértelműen beszéltünk a kampányban arról, hogy az adórendszer megfojtja az ország gazdaságát. Adóforradalomról beszélnék, ha nem mondtam volna már tegnap. Söralátét nagyságú lesz az adóbevallás." 

Dr. Orbán Viktor

Az Átlátszó Oktatás jelenlegi egyetlen bevételi forrása a hirdetéselhelyezés. A Google AdSense szolgáltatását használjuk. Ennek lényege, hogy a Google az alapján rak ki hirdetéseket, hogy a felhasználó mikre keres az interneten, illetve milyen kontent van az Átlátszó Oktatáson. Aztán a kattintások alapján fizetnek nekünk. Tavaly jól ment a bolt és sikerült 43 ezer 461 forintot összeszednünk.

Tovább »

Erasmus+ Hollandia - 2. rész

2015. 02. 23. 10:46 - szakiee

Címkék: hollandia erasmus

Folytatjuk sorozatunkat Hollandiáról és az Erasmus+ programról. Az előző rész után, ahol szó volt a jelentkezés mikéntjéről és arról, hogy mégis hogyan képes befolyásolni egy svájci belpolitikai kérdés egy magyar egyetemista külföldi tanulmányi ösztöndíját, következzen kicsit praktikusabb rész bankkártyákról, ételekről, utazásról és a pénzről.

hein.jpg

Tovább »
Szerintünk:(0/5)
Török Márk-o-Meter:(0/5)

Erasmus+ Hollandia - 1. rész

2015. 02. 15. 08:55 - szakiee

Címkék: hollandia erasmus

Mostani sorozatunk Hollandiáról fog szólni, vagyis inkább a holland felsőoktatásról, de ha nagyon konkrétak akarunk lenni, akkor annak is csak egy szeletéről, hiszen egyik bloggerünk jelenleg a nijmegeni Radboud Egyetemen tölti öt és félhónapos Erasmus+ félévét. Első részben szó lesz a jelentkezés mikéntjéről és arról, hogy mégis hogyan képes befolyásolni egy svájci belpolitikai kérdés egy magyar egyetemista külföldi tanulmányi ösztöndíját.

Az ötlet még 2014 őszén fogant, hogy meg kellene próbálni egy Erasmus félévet valahol, most hogy már középfokú nyelvvizsgával is rendelkezem. Korábbi próbálkozásom a Pécsi Tudományegyetemen hamvában holt, mivel csak nyelvvizsgával lehet jelentkezni a nyelvtanulást segítő programra.

hol.jpg

Tovább »
Szerintünk:(0/5)
Török Márk-o-Meter:(1/5)

Videós tájékoztató a gyakornoki programról 15:00-kor!

2015. 02. 06. 14:47 - Átlátszó Oktatás

Kedves érdeklődők!

Hamarosan kezdődik a kérdezz-felelek eseményünk, elérhető az alábbi linken:

Tessék bátran kérdezni kommentben, vagy írjatok az atlatszokoktatas@gmail.com email címre, tárgy: ÁO videós tájékoztató.

Élő videós tájékoztató a Gyakornoki Programról

2015. 02. 01. 21:46 - GSzD

Pénteken délután háromkor élő videós tájékoztatót tartunk a Gyakornoki Programról. A beszélgetéshez bárki csatlakozhat, a feltett kérdésekre pedig válaszolunk. Ne feledjétek, a jelentkezési határidő február 15!

Tovább »

Csaltak a szegedi HÖK-választáson

2015. 01. 29. 13:53 - Átlátszó Oktatás

Ítéletben mondta ki ma a Szegedi Törvényszék, hogy leírhatjuk: csaltak a szegedi HÖK-választáson. A perben Török Márk is tanúskodott.

Török Márk és a szegedi egyetemen is beperelt minket azért, mert egy cikk címében azt írtuk: csalnak-e még a szegedi HÖK-választáson? Arról, hogy miért gondoljuk, hogy könnyedén csalhattak a választáson, korábban itt írtunk. A bíróság elfogadta az érveinket és megalapozottnak találta a cikk címét, ezért elutasította a keresetet, és negyvenezer forint perköltség megfizetésére is kötelezte az egyetemet.

Tovább »

Hirdetés

Gyakornoki programot indítunk!

Új szerzőket keres az Átlátszó Oktatás. Ha te is szeretnél olyan történetekről írni, amiket mások inkább titokban tartanának, jelentkezz!

Határidő: február 15.

Közösségek