,,tendernyertesek ugranak elő" - szocialista tankönyvrendelés

2013. 06. 27. 22:57 - Prinz Dániel

Címkék: hirek közoktatás

Előre kérik a pénzt a tankönyvekért, nem örülnek a szülők a csekknek. Konok Péter, a magyar Facebook egyik legnagyobb és megmondóembere (Hont Andrással egy kategóriában), Konok Péter hosszúhajú politikatörténész elég viccesen szól be a NERszocialista magyar államnak:

Tovább is van!

Tök jó, jött ma egy ilyen csekkes "díjbekérő" (komolyan, ez a neve) valami Könyvtárellátó Nonprofit Kft-től, hogy július 31-i fizetési határidővel ("Fizhatid", isten bizony ezt írták rá...) küldjek nekik mintegy nyolcezer forintot a gyerek tankönyveiért. No kérem, hát ugye én semmiféle ilyen Nonprofit Izével nem szerződtem, most hallok róluk először, hát nehogy már így rögtön az első randevún orálozzunk, semmi "Szia, kedves állampolgár-szülő, én vagyok az új tankönyvtrafik-tender nyertese, hát nesze, virág bammeg, szép a szemed, mesélek magamról kicsit, azután mozi és pettingelünk"; nem: durr bele, díjbekérő, csekk, még valami pirosbötűs fenyegetés is van, hogy mi lesz ha nem fizetek. Előre utalni én csak a Vaterán szoktam, de ott le tudom csekkolni az eladókat, itt meg csak annyit tudok, hogy ezek a nonprofitok a pénzemet akarják, még szerencse, hogy nem ilyen profitorientáltak, bele se merek gondolni, hogy akkor mit akarnának. Örülök, hogy minden zugból most már ilyen centralizált állami szervek és közgépgyanús tendernyertesek ugranak elő. A könyveket majd megveszem a boltban, köszike.

Szerintünk: (0/5)
Török Márk-o-Meter: (2,8/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr265381388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Közösségek

süti beállítások módosítása