Pót Pont Ott Parti - azaz PÓTPontParti a Fogasházban!

2013. 07. 15. 04:27 - Átlátszó Oktatás

Idén elmarad a szokásos kormányzati ponthatárhirdetős középsulis dzsembori, ahol mindenki azon izgulhat, felvették-e hőn áhított felsőoktatási képzésére. "De aggodalomra semmi ok!" - állítja a Hallgatói Hálózat, ugyanis ők voltak olyan jófejek, hogy az eseményt megrendezzék entry free (!) a belvárosi Fogasházban.

Mire számíthatunk? Valószínűleg a szokásos ponthatárkivetítésekre, ahol ki-ki maga megnézheti, hogy az érettségi évére összekapirgált pontjai megütik-e az adott szintet, illetve mindenki várhatja a kis telefonjára remegő kézzel az esemest, ahol a nagy és ismeretlen egyeteme egy vállbaveregetéssel üdvözli. Vagy nem.

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá' minket a Facebookon.

Ez egy félig gyomorgörcsös parti lesz, de nem gond, mert rengeteg zenekar bólintott rá, hogy eljön és felpörgeti azokat, akik a sikeres felvételijüket ünneplik. Illetve azokat is, akik a szívfájdalmukat májrongálással ápolnák.

Dehát ilyen ez a magyar virtus, sírva vígadunk, előre iszunk a medve bőrére, és közben szidjuk a rendszert.

No, de kik jönnek el, illetve mi a konkrét program?

Röviden jellemzve szerintem lesz egy molinós, bömbis séta a Deáktól a Fogasig, majd a helyszínen az alter-pop szerzőpáros formációja, a Marcell és Fanó akusztik készíti elő a terepet egy rövid blokkal. Utánuk a Csaknekedkislány csap le ránk egyből a falábú nő lábával.

https://www.youtube.com/watch?v=RWarDHf1hpk

A programot kettészeli majd a lényeg (legalábbis a középiskolásoknak lényeges pont), a ponthatárok kivetítése, már, ha addigra minden simán megy és valóban lehet már tudni addigra a keretet.... khömm, merthátugyemostanában furcsa idősíkokban hajlandó gondolkodni az ember.

Nos, majd biztosan ezután csap bele mindenki a lecsóba úgyis a sokk hatására, s hogy garantáltan ne unatkozzon a nép, erre még rápakol az ex-Fran Palermo, aka Bastille zenekar, akikről garantáltan nem találtok semmit az internet nevű világhálón, mert olyan frissek, mint a harmat, úgyhogy ők lesznek a gimis sokk után az este másik meglepetéscsomagja. Hja, és ki ne felejtsem az est várva-várt gyöngyszemét, a sokakat megmozgató, bevonzó Kistehén zenekart, akiket valamilyen csoda folytán sikerült a HaHanak kimazsoláznia a Diákcsemegéből :) utánuk pedig a lemezlovas vízözön, a Workers on Decks, akiket reméljük nem kapcsol le majd a nemzeti díídzsé szövetség illegál gombtekergetés miatt.

MÉGEGYSZER ( - "ma éjjel") röviden és átláthatóbban:

17:00 gyülekező a Deák téri templom előtt, utcafesztivál a Fogasházig
18:00 Marcell és Fanó akusztik
18:.45 Csaknekedkislány
20:00 PONTSZÁMOK KIHIRDETÉSE
21:00 Bastille (volt Fran Palermo)
22:00 Kistehén
23:00 WorkersOnDeck: Borg - Benet - PanDub

Gyertek ti is, középiskolások és már csak lélekben középiskolások! Ott találkozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr835405053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása