Товарищ Klinghammer

2013. 06. 30. 15:29 - Prinz Dániel

Klinghammer államtitkár és elvtársai munkalapú, termelő, értékteremtő ökörségeit már több posztban tárgyalta blogunk. Most néhány infografikával és egy kúl videóval szeretnénk kedveskedni a nagyhatalmú államtitkárnak.

Videónk arról szól, hogy hogyan készülnek a világ egyik legfontosabb tech társaságának, az Applenek a termékei. A dolog lényege, hogy az alap, hogy vannak rohadt jó mérnökeik és programozóik - ilyenjei sok cégnek vannak. De mi az a hozzáadott plusz, amitől az Apple több, mint a Samsung? Miért íródik ez a poszt egy Apple MacBookon és nem egy Albacomp PC-n? Miért telefonálok iPhoneról, és nem mondjuk egy Magyarországon gyártott akkumulátorral működő alsókategóriás Nokián? Azért, mert az Apple tervezői azon gondolkodnak, hogyan tehető a felhasználói élmény tökéletessé, egyszerűvé, átélhetővé.

Tovább is van!

Mivel mi azért alapvetően a tényekben hiszünk, lássuk, hogyan működik a munkaerőpiac az Egyesült Államokban, a világ egyik leggazdagabb és leginnovatívabb országában. Itt mindenki ütős infografikán nézheti meg, mi a helyzet. Néhány érdekesség:

  • Nem az számít, hogy milyen szakra jársz, hanem, hogy mit dolgozol. Egy modern, nagyon gyorsan változó gazdaságban akkor tudsz sokat keresni, ha alkalmazkodóképes vagy. 
  • A szolgáltatási területeken, például a pénzügyi szektorban a legmagasabbak a keresetek, nem a ,,termelő" iparban.
  • A mérnökök közül is a szoftverfejlesztők keresnek a legjobban.
  • Klinghammerék jobban tennék, ha adatokkal bombáznának minket városi legendák helyett, egy ilyen weboldal jó példa lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr595375018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása