Előre látta a Kozmosz ByeAlex kitüntetését

2013. 06. 26. 20:53 - Átlátszó Oktatás

Címkék: hirek byalex

Kitüntetést kapott a szakállától frissen megszabadult ByeAlex. Az Eurovíziós Dalfesztiválon unortodox produkcióval fellépő dalszerző-előadót Matolcsy György MNB-elnök is elismerésre méltónak tartotta. 

„Az elért teljesítményével Magyarország XXI. századi kultúrájának méltó képviselőjévé vált” - írta a jegybankelnök, aki ezüst emlékérmet adományozott a művész úrnak kreatív és lelkiismeretes munkát tükröző eredményéért.

ByeAlex a Facebookon osztotta meg az örömhírt rajongóival, akik szerint az énekes inkább kérhetett volna trafikot, Meth bácsi meg adhatott volna arany plakettet is. 

A legmeglepőbb azonban az, hogy már márciusban napvilágot látott a Kozmosz Kedvesem-feldolgozása, ami soha nem találnátok ki, kihez szól.

Tovább is van!

Ilyen véletlenek nincsenek.

Szerintünk: (0/5)
Török Márk-o-Meter: (4,5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr435379642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása