Dohányüzlet helyett kultúrát!

2013. 07. 20. 02:38 - Prinz Dániel

Címkék: művészet flashmob

Dohányüzlet helyett kultúrát! FLASHMOB CSÜTÖRTÖKÖN ! - hirdeti a kedvenc közösségi oldalunkon szereplő esemény. A flashmob július 25-én este 6 órai kezdettel indul a Király utcából.

A összezördülés alapüzenete annyi, hogy azt szeretnék - és szerintük ezt minden szereplőnek könnyű belátni, hogy már középtávon is ez mindenki érdeke -, hogy a kulturális-oktatási célokra alkalmas tereket valóban a célnak megfelelően használják ki. Tehát azért akarnak tenni, hogy például az Almássy tér vagy a Tűzraktér, ami erre lett tervezve, ne nemzeti dohánybolt legyen például, hanem valódi kulturális tér.
Várhatóan felszólal majd a főszervező, Szervác Attila, illetvea CEU-ról és szabad rímfaragásáról ismert Molnár Slam Péter. Énekszóval, verseléssel és performanszokkal adnának nyomatékot annak, hogy kemények és komolyan gondolják.

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá' minket a Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr955415858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása