Elindult az oktatási közbeszerzés figyelőnk!

2014. 01. 06. 13:01 - Hava Nikita

Megérkezett egy újabb év! Nemsokára az Átlátszó Oktatás blog is egy éves lesz. 2013-ban több mint 300 posztot gyártottunk nektek, ingyen. Emellett folyamatosan próbálunk fejlődni, a szerzők egyénileg, valamint blog szinten is.

Az új évben nagy terveink vannak. Ezért most bemutatjuk az első újdonságunkat: az Oktatási közbeszerzés figyelőt. A szolgáltatás az atlatszooktatas.blog.hu felületünk jobb oldalán látható, egy oldaldobozban. Mutatom:

közbeszfigyelő.png

Itt mindegyik hivatalos közbeszerzési értesítőből összeszedjük az összes oktatással kapcsolatos tender eredményét, szerződésmódosításokat, valamint az egyes ajánlattételi felhívásokat.

A közbeszerzések között voltak, vannak és lesznek mutyigyanús tenderek. Ezért, hogy mi is jobban átlássuk az egész oktatási szféra közbeszerzéseit, most csokorba gyűjtjük őket a diigo.com segítségével. Az olvasóközönségünk segítségét is szeretnénk kérni, hogy ha olyan közbeszerzést láttok a felületünkön, ami szerintetek nem tiszta, azt írjátok meg nekünk az atlatszooktatas[kukac]gmail.com-ra és mi nyilvánosságra hozzuk!

Hogyan működik a dolog?

A felületünkön található oldaldobozban a címek alatt egy link található a kozbeszerzes.hu aktuális oldalára. Ott bővebb leírás található a megnyert közbeszerzésről, amit mi a Diigo felületen röviden leírunk.

Ha valaki keresgélni szeretne a régebbi közbeszerzések között, akkor az kattintson a Diigo gombra:

közbeszfigyelő1.png

A Diigo gomb megnyomása után megjelenik az Átlátszó Oktatás diigo.com felülete, ahol a linkek alatt egy rövid leírás van arról, hogy

  • mi az adott közbeszerzés lényege, röviden,
  • melyik cég nyerte meg,
  • melyik állami szerv írta ki,
  • mennyit nyert a cég,
  • kik a tulajdonosai.

közbeszfigyelő2.png

Ha nem nézed a blogunkat naponta, de szeretnél értesülni a friss közbeszerzésekről, esetleg tudsz nekünk segíteni a mutyik megtalálásában, akkor akár a diigo.com RSS csatornájára is fel tudsz iratkozni, de ezt email-lel is megteheted:
közbeszfigyelő2_1.png

Az Átlátszó Oktatás közbeszerzés figyelőjét kb. 2-3 naponta fogjuk frissíteni, mert ilyen időközönként jelenik meg a hivatalos közbeszerzési értesítő. Ha valami olyan találunk, amiről írni érdemes, akkor azt nyomban meg is tesszük. Ha éppen nincs semmi gyanús, akkor csak heti közbeszerzés-összefoglaló posztot csinálunk.

Ha olyan mutyi-gyanús közbeszerzést látsz, amit mi nem vettünk észre, akkor írd meg nekünk az atlatszooktatas[kukac]gmail.com-ra!

Szerintünk: (0/5)
Török Márk-o-Meter: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr125736356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása