UPDATE: Helyreigazítást küldött a HÖOK

2014. 09. 17. 00:03 - Átlátszó Oktatás

Helyreigazítást küldött nekünk a HÖOK egy ex-HÖK-östől származó korábbi posztunk miatt. Ebből kiderül a szervezet álláspontja, a szöveget itt tesszük közzé:

 

És ti mit gondoltok a levélről?

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr786704867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idiotabarom 2014.09.17. 15:10:02

Ez nem úgy szokás, hogy a bírósági döntés után jönnek az "ezzel szemben a tény az" mondatok. Amúgy én már írtam levelet a HÖOK-nak és szartak rá válaszolni. Úgyhogy ennyit az ezzel szemben tény az-ról. Persze fel is jelenthettek mindenkit, hogy az XY-om nyilvánosságra kerüljön. Micsoda majmok!

Natali Kiss 2014.09.18. 16:30:13

Két történet!

Unokatesóm volt ELTE tanárképzős. Úgy vették fel, hogy csak egy alapfokú nyelvvizsga kell a diplomához. Meg is csinálta időre, de mire végzős lett kitalálták az már nem elég, középfokú kell. OK szóbelit meg is csinálta, de az írásbelivel azóta is bajlódik. Találtunk egy törvényt ami elvileg nem engedte akkor még a visszamenőleges alkalmazást. Ergo neki járt volna a diploma. Az EHÖKhöz fordult aki nem törődött vele aztán elment a HÖOKhoz, de ott is tettek a fejére.
Én tavaly diplomáztam. Egy A4-es formátumú papírt kaptam amit bele tettek egy "diploma" feliratú mappába.
Elkezdtem állást keresni, de mikor meglátták a diplomámat mindenhol körbe röhögtek. Meg kérdezték hol vettem. Nem- nem büfé-könyvtár szakon végeztem!
Ezen a papíron szinte semmilyen biztonsági elem nem volt- se vízjel, se hologram se semmi.
Gondoltam leírom panaszomat a HÖOKnak, azóta se válaszoltak. Se én se az unokatesóm nem találtunk azóta se normális munkát. Ő a diploma hiánya miatt ami jogilag járna neki, se én akinek a diplomája úgy néz ki mintha a józsin vette volna leértékelt akció keretében.
Ha most elmennénk a HÖOK irodába tuti ott lenne mindenki és dolgoznának mint a güzü. Nyilván félnek egy komolyabb ellenőrzéstől. De ha erre volt idejük és van pénzük pereskedni akkor igazán foglalkozhatnának az olyan csóringerek problémájával is mint én. Végtére is ez lenne a feladatuk. És amilyen lassan őrölnek ide haza Isten malmai mire a megfelelő hatósághoz eljutnak a HÖOKkal kapcsolatos panaszok addigra minden nyom el lesz tüntetve bele ex höokossalegyütt aki levelet írt nektek. A gólyatábori erőszakoló is ki lesz majd mosdatva valahogy, de a HÖOK amúgy sem tud semmit.

Nagy.Fruzsi 2014.09.19. 07:55:31

Meglepő, hogy a HÖOKhoz milyen gyorsan eljutnak a hírek és milyen gyorsan reagálnak mikor őket támadják!

Az a nagy büdös igazság, hogy ez a közlemény az ami nem fedi a valóságot!

Két éve kezdtem a tanulmányaimat a Szolnoki Fősulin. Hátrányos helyzetű hevesi családból származom. Minden kérvényt- minden papírt leadtam időben még sem kaptam koleszt. OK gyorsan albérlet - olcsóbbik fajta két faluval odébb- és elkezdtem intézni a lakhatásit, de még a szoctámot se kaptam meg. Se a főiskola se a HÖK nem foglalkozott velem. Gondoltam majd a HÖOK! E-mail, majd hagyományos levél amikre nem válaszoltak, majd telefon többször is amit fel sem vettek. Egy esős novemberi szerdai napon gondoltam felvonatozom Pestre és személyesen keresem fel őket. Úgy 11 felé értem az irodához. Két dekoratív plázacica kinézetű csaj fogadott. Cigarettáztak benn az irodában és borozgattak munkaidőben miközben egy táblagépen valami filmet néztek.
Elmondtam a problémámat. Közölték ők ebben nem illetékesek, aki ezzel foglalkozik nincs benn- jöjjek vissza később. Úgy délután kettő körül mentem vissza, de az illetékes még sehol. telefonszámot hozzá nem adtak, és azt sem tudták, hogy mikor jön vissza. Annyit mondtak, hogy írjak e-mailt és próbáljam többször is keresni.

Végeredmény az lett, hogy otthagytam a főiskolát, mert anyagilag nem győztem az albérletet, munkalehetőség Szolnokon meg nem nagyon volt.
Most közmunkásként robotolok egy kis hevesi faluban havi 50 ezerért amiből adózom is és aminek egy része a HÖOK zsebébe vándorol. Ha egy kicsit is oda figyeltek volna rám most végzős lehetnék egy piacképes szakmával. Jövő ilyenkor már háromszor ennyi fizetésem lehetne ami után háromszor ennyi adót fizethetnék be.
A HÖOKról meg mindent elmond, hogy a listabotrányos Garbai akit mint hökös egy éve felfüggesztetek most itt tevékenykedik. Szerintem jövő ilyenkor a gólyatábori erőszakoló lesz ennek a kócerájnak a vezetője.
és az egész HÖOK jól jellemzi a diákságot, de az egész magyar társadalmat is. Külföldön már rég megostromolták volna az irodájukat és kidobálták volna az összes tagot a legfelső emeletről fejest a betonra.
De itt még ők pofáznak becsület sértésről és fenyegetőznek pereskedéssel és amilyen nyuszik vagyunk össze is csináljuk a gatyánkat. Fogadok nem is fog több kritika megjelenni róluk és nem fog több gólyatábori rémtett elő kerülni.
Szerintem már e bírói végzés is meg van írva előre.

Közösségek

süti beállítások módosítása