Itt a legjobb nemzetközi reklám a mutyitrafikoknak

2013. 07. 19. 16:00 - Prinz Dániel

Címkék: cigi

Biztos sok olvasónk nem ismeri a craigslist nevű weboldalt. Ez olyan mint az Expressz magazin, csak az interneten van. Apróhirdetéseket kell feladni bármiről: bicikli, lakás, szex stb. Vagy Nemzeti Dohányboltban szövődő szerelem.

Eddig csak Amerikában használtam a craigslistet, ott sem túl sikeresen. Most kiderült, hogy már budapesti verzió is létezik, és itt van a kötvekező hirdetés (vagy igazi vagy nem):

Meet you again at the National Tobacco Shop - w4m - 26 (Budapest)

When I entered the National Tobacco Shop at the Népszínház utca tram stop you glanced at me. You and the girl at the counter laughed at a governing party politician's remarks from the other day. 

I felt you were extremely smart and educated, and I'm pretty sure you're something like a journalist or a writer because you told the girl about how you were going to go on an assignment abroad.

You have blue eyes and brown hair, black Adidas Original trainers.

I bought a pack of Marlboro Lights. For your information, if there are boundaries, I will try to knock them down. I'd love to meet you again at the National Tobacco Shop.

Magyarul:

Találkozzunk újra a Nemzeti Dohányboltban - nő keres férfit - 26 éves 

Amikor beléptem a Népszínház utcai villamosmegállónál lévő Nemzeti Dohányboltba rámnéztél. A pultos lánnyal egy kormánypárti politikus által mondottakon nevettetek.

Nagyon okosnak és műveltnek tűntél, és majdnem biztos vagyok benne, hogy újságíró vagy író vagy, mert azt mondtad a lánynak, hogy hamarosan kiküldetésben leszel.

Kék szemű, barna hajú vagy, Adidas Original sportcipőt viseltél.

Marlboro Lightot vettem. Csak hogy tudd, ha vannak határok, ledöntöm őket. Szeretnék megint találkozni a Nemzeti Dohányboltban.

A történetről egyértelműen a Bëlga Sajnálom c. száma jut eszembe. És örülünk, hogy végre összejött a kormány két legnagyobb projektje: a trafikmutyi és a párválasztó.

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá' minket a Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr915414337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása