Lemondott Nagy Dávid a HÖOK elnöki poszjáról

2013. 08. 31. 15:47 - Hava Nikita

Gyorshír: A mai napon lemondott a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája elnöki posztjáról Nagy Dávid. Forrásaink szerint ezt a döntését azzal magyarázta, hogy kapott egy zsíros állást az államtitkárságon magánéleti és tanulmányi okai vannak. Amint többet tudunk jelentkezünk. Gyorshír vége.

Update: Az MTI majdnem olyan gyors volt mint mi:

Nagy Dávid szombaton az MTI-nek úgy nyilatkozott: azért döntött a lemondás mellett, mert a megválasztása óta eltelt három évben minden energiáját a szervezet irányítása kötötte le, és sem magánéletére, sem tanulmányaira nem tudott kellő időt fordítani.A HÖOK vezetését ügyvezető elnökként Körösparti Péter jelenlegi elnökhelyettes veszi át.

Update 2:
Nagy "Proper" Dávid most 29 éves, 2010 óta vezette a HÖK-ök országos szervezetét. Középiskolába Szombathelyen járt, a Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola padjait koptatta, ahol többek között középfokú angol és felsőfokú német nyelvtudásra tett szert, érettségi vizsgát is két (magyar és német) nyelven tett.

A HÖOK honlapján, vagy Facebook oldalán egyelőre nyoma sincs a változásnak, közleményt nem tettek közzé és az elérhetőségek menüpont alatt még mindig Nagy Dávid szerepel elnökként (@16:18)

Update 3, MTI 2.0:

Nagy Dávid szombaton az MTI-nek úgy nyilatkozott: azért döntött a lemondás mellett, mert a megválasztása óta eltelt három évben minden energiáját a szervezet irányítása kötötte le, és sem magánéletére, sem tanulmányaira nem tudott kellő időt fordítani.

A HÖOK elnöke az MTI kérdésére röviden úgy értékelte, hogy viharos időszakon van túl a felsőoktatás. Sok még a nyitott kérdés, de remélhetőleg ősztől a munka szakmai síkon folytatódik tovább - mondta Nagy Dávid.
A HÖOK vezetését ügyvezető elnökként Körösparti Péter jelenlegi elnökhelyettes veszi át, aki a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzatának elnöke.
Nagy Dávid a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója, második, kétéves elnöki ciklusát idén január 1-vel kezdte meg.

Kép innen.

Szerintünk: (0/5)
Török Márk-o-Meter: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr335486246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irongrass (törölt) 2013.08.31. 16:26:29

Úúúú, már eltelt 10 perc és még nem rohantak átírni a weboldalon a nevet. FASIZMUS, b+, tombol a FIDESZNÁCI diktatúra.

Ember, lehet, hogy te 7/24 a facebookon élsz, de a normális emberi lények tetemes része tojik rá. Egy szervezeti weblap meg nem hivatalos dokumentum, nem ráér akár pár napot is a frissítés? Baszki, komolyan, a Dunába kéne inkább egy fürdőre betolni a sok biszbasznyomogató ifjúságot, hátha a friss víz észhez térítené őket és elkezdenének egymással beszélgetni. IRL!!!!!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.08.31. 16:37:19

@irongrass: Azért egy szervezet elnöke a lemondását felrakhatná a weboldalra, hogy az esetleg őt keresőknek ne az MTI híreket kelljen olvasgatniuk.

irongrass (törölt) 2013.08.31. 16:50:58

@Online Távmunkás: A szervezet elnöke? LOL De azért megpróbálom elképzelni, ahogy a miniszterelnök, de akár csak egy pártelnök, vagy hogy maradjunk a ti köreiteknél, egy rektor vagy egy dékán leül szépen az intézménye, szervezete CMS rendszer elé és elkezdi frissítgetni. Ez olyan életszerű ám ... S hát az amúgy is baromi fontos, azt azonnal frissíteni kell, mert az online világ ilyen rohanós, mi? Ha nem cserélik le, csak a jövő héten, akkor összedől a világ.

Ti tényleg Taigetosz érettek vagytok, ha ezt komolyan gondoljátok.

kvadrillio 2013.08.31. 17:16:46

Nagy Dávid 1984-ben született Sárváron, az első nem fővárosi HÖOK-elnök. 28 éves és még mindig van hallgatói jogviszonya, pedig nem doktorandusz. Nagy Dávid az, akinek az elnöksége alatt a Parlament elfogadta azt a felsőoktatási törvényt, ami ezer módon sérti az egyetemek és hallgatók érdekeit. Csak címszavakban, ha esetleg elfelejtettétek volna: a keretszámok durva csökkentése, az egyetemi autonómia csökkentése, röghözkötés, Diákhitel II, milliós nagyságrendű tandíjak és forráskivonás és forráskivonás és forráskivonás. Nagy Dávid az, aki kivitt 10 000 hallgatót tüntetni, hogy hoffmannrózsás szóviccekkel húzza az agyukat. Nagy Dávid az, aki tárgyalhatott Navracsics Tiborral, akinek hatalmában állt (volna) a kormányzati erővel szemben erőt felmutatni. És nem azért, hogy ne legyen tandíj, vagy hogy ne történjen reform. Hanem azért, hogy a reformok hosszú távú célokat, az egyetemi oktatás minőségének a javulását vonják maguk után. Nagy Dávid az, akinek az elnöksége alatt 30 000-rel kevesebb hallgató jelentkezett a felsőoktatásba, és a barátaink jó része külföldön próbál szerencsét. Nagy Dávid az, aki megbukott, mint a hallgatók hivatalos képviselője. """

...és most majd ő is képviselllő akar lenni ?!

maskep 2013.08.31. 17:41:07

@irongrass: Nem kell ennyire dühöngened ám azért, mert 2013.-ban élünk! Nem érted a világot, nem érted. Nem nagy ügy...

lobster thermidor 2013.08.31. 17:51:21

Na akkor véreim csak figyeljétek, hogy Dávidunk majd most a megnövekedett fenenagy szabadidejében melyik párt jelöltje lesz 2014-ben a választáson.

Arthur55 2013.08.31. 17:58:48

@lobster thermidor:

MSZP ??....Együtt??....LMP???...DK???...
SZDP???...Liberálisok???...Jobbik???

Csak nem a Fidesz-re gondolsz ??? :-))))))

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.08.31. 18:24:59

@irongrass: Mielőtt nagyon általánosítasz, szólok, hogy én már rég lediplomáztam az egyik legnevesebb magyar egyetemen és nekem nem kellett az előírtnál több idő, mint a HÖOK-os díszmadár politikuspalántáknak.

Az mennyire életszerű, hogy egy Facebook-függő huszonévesekből álló diákszervezet a Facebook-oldalát nem frissíti, de az MTI-nek küld sajtóközleményt?

Egyébként a HÖOK-nál és cégeiknél van jónéhány fizetett alkalmazott.

Szemerédy Alajos 2013.08.31. 19:45:56

Amúgy ki a faszom ez a Pierre Woodman-utánzat?

irongrass (törölt) 2013.09.01. 10:48:03

@Online Távmunkás: Ti tényleg ezzel a prosztó paraszt, a másiknak beszólogató stílussal akarjátok meggyőzni az ingadozó választókat? A lóphaß se szavaz így a hahára, gyermekem, csak elzavarjátok a népet.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.09.01. 17:52:31

@irongrass: Ki az a ti? Nekem semmi közöm se a hahához, se a höokhoz, én nem vagyok oktatási politikusmaffia-tag.

Közösségek

süti beállítások módosítása