Halasztják a HÖK-ös információszabadság pert

2013. 09. 23. 10:00 - GSzD

Valószínűleg a bírócsere miatt később, október 21-én tárgyalják az ELTE jogi kar hallgatói önkormányzat gazdálkodási adatairól szóló pert.

Ahogy azt megírtuk, az ELTE ÁJK HÖK adatainak ki-nem-adása miatt indított perben lecserélték a bírót, mert Takács Péter Attila inkább kolozsvári konzulnak állt. Ő akkor vált híressé, amikor kártérítést ítélt meg a Jobbiknak, mert azt mondták rá, hogy neonáci szervezet.

Valószínűleg a bírócserével lehet összefüggésben, hogy az eredetileg október 3-ára kitűzött tárgyalást a bíróság október 21-ére halasztotta el, legalábbis más okot nem látunk. Ez a halasztás egyébként nem oszt, vagy szoroz túl sokat.

Jelöld vissza az eseményt Facebookon is!

A lényeg, hogy október 21-én, 9:00-kor a Fővárosi Törvényszéken (1055 Budapest, Markó u. 27.), a II. emelet 43-as tárgyalóban szó lesz a HÖK-ök gazdálkodásáról. Ítélet még nem várható, de ez szintén csak egy tipp, aztán ki tudja mi lesz.

(A képet az ELTE Online készítette.)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr665528678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása