Újabb HÖK-honlap gyöngyszem: zene + luxuslimuzin az NKE-n

2013. 10. 12. 21:35 - Prinz Dániel

Blogunk szinte már HÖK-holnap ügyi megmondóblog lesz, külön kategóriával a 2014-es Goldenblogon. A Covinus HÖK, a PPKE HÖK és a HÖOK honlapjai után az NKE HÖK honlapjáról is posztolnunk kell: zenés honlap luxuslimuzin reklámmal.

Az NKE HÖK-ről eddig két dolgot tudtunk: nem voltak túl jók az információbiztonságban és szeretik a Nokia Lumia okostelefonokat. Mostmár többet tudunk: szeretik a luxuslimuzinokat és a talán 18-as karikás zenéket. A honlapjukra érkezve vidám zeneszó fogad minket. Reméljük fizettek az Artisjusnak vagy valami. A zenét honlap tetején lehet kikapcsolni, valamiért egy 18-as karika mellett.

De egy igazi közszolga, sőt egy közszolgák közszolgájaként működő közszolgálati egyetemi HÖK-ös a jó luxuslimuzinokat sem veti meg.

Szerintünk: (0/5)
Török Márk-o-Meter: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr595565495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Közösségek

süti beállítások módosítása