Hogyan nem kaptunk egymilliárdot

2013. 09. 21. 19:18 - Kálmán Mihály

Címkék: Philip

philip1.jpg

Egy messzi-messzi galaxisban, nagyjából az Átlátszó Oktatás indulását megelőző két hónapban Dániel kollégával, valamint néhány másik cselszövővel létrehoztuk az Üzenj te is! oldalt. A cél az volt, hogy a legkülönfélébb emberek küldhessenek videóüzenetet Orbán Viktornak, elmondhassák gondolataikat az ország és a kormány működéséről, és arról, hogy ez hogyan érinti az életüket, jólétüket, hangulatukat.

Ez a slam poetry lett a legnézettebb videónk, már 90,000 megtekintés felett jár:

Két hónap után elengedtük a projektet, és jött az ÁO. Rákay Philip viszont valamit sokkal jobban csinál nálunk, ugyanis megcsinálta az ellen-Üzenj te is!-t, viszont ő kapott rá egymilliárd forintot. A most indult Itthon vagy! c. oldal "küldetése" a szokásos hagymázos NER-bullshit: gyönyörűország, csudáltosemberek, pásztorok, Szent Mihály. Aki fogékony az ilyesmire, az oldalon vagy a 444-cikkből többet is megtudhat. Bár lesznek IRL programok is, maga az oldal gyakorlatilag ugyanaz a youtube-alapú üzengetős platform, amit mi 0 forint ráfordítással találtunk ki és csináltunk meg; kíváncsiak leszünk majd a teljesítési igazolásokra.

Szerintünk: (0/5)
Török Márk-o-Meter: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr575527638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

01001100au (törölt) · http://ittmindenilyen.blogspot.co.uk/ 2013.09.22. 13:13:45

Természetesen minden rendeben lesz, bár előfordulhat, hogy kell még pár millió. No ez viszont nem lehet akadály.

Közösségek

süti beállítások módosítása